Ayten-Şaban Diri İlkokulu

WEB https://aytensabandiriio.meb.k12.tr
Adres : Mutlukent Mahallesi, 2031. Sokak No 3 Çankaya/ANKARA
VİZYON : Eğitim anlayışımız ve uyguladığımız öğretim yöntemleri ile akademik ve sosyal alanlarda öncü olmak, Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu olarak ülkemizin seçkin okulları arasında yer almaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Tüm yönleriyle tanıyarak ilgi alanlarını keşfettiğimiz öğrencilerimizi; yaratıcı, kendine güvenen, çevresine ve topluma duyarlı, bilimsel ve demokratik düşünce yapısına sahip, hukukun üstünlüğüne inanan, Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu, çağdaş yaşamın gerektirdiği evrensel bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak bir sonraki eğitim ve öğretim sürecine hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30-14.10
Isınma : Kalorifer
Servis : Ulaşım hizmetleri Ayder Turizm tarafından sağlanmaktadır.tel:05497186192
Ulaşım : Şehir merkezinden ulaşım metro+belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ayten-Şaban Diri İlkokulu, Ankara ili Çankaya ilçesinin Mutlukent Mahallesinde yer alıyor.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine(Kızılay´a)uzaklık 15 km, İlce merkezine(Çankaya´ya) uzaklık 15 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :